weboldal és webáruház készítés Budapesten

webáruház készítés, weboldalkészítés

Weboldal Készítés Saját Kezűleg Vs. Profi WordPress Honlapkészítés. Melyik Éri Meg?

Weboldal Készítés Saját Kezűleg Vs. Profi WordPress Honlapkészítés. Melyik Éri Meg?



Ha úgy véled, az olcsó weboldal készítés jót tesz a vállalkozásodnak, akkor kérlek, olvasd el az alábbi cikket, mert nem minden arany, ami fénylik!Ebben a cikkben szeretnék Neked segíteni, hogy milyen megoldások közül válassz! Olcsó sablon, profi WordPress honlapkészítés, esetleg teljesen egyedi honlap fejlesztő által?

Manapság rengeteg lehetőséged van, amikor saját, egyedi weboldal tervezésén gondolkodsz. Azonban az első lépésként határozd meg, mi lesz a célja a honlapodnak!

Szóval az első lépés, határozd meg, miért szeretnél láthatóvá válni az interneten saját orgánummal! Mi a weboldalkészítés célja?
Sokféle célod lehet, ennek megfelelően tudsz is majd válogatni a különböző lehetőségek közül. Ha például nincs olyan terméked, amit konkrétan értékesíteni szeretnél, csupán egy adott témában szeretnél véleményt közölni, akkor neked mondjuk nem a legjobb ötlet az egyedi weboldal tervezés. Persze, ha sok pénzed van és kínosan ügyelsz az egyediségre, úgy csináld bátran! De alapvetően Neked elég lehet blolgoldalt létrehozni, ahol aztán töménytelen mennyiségben tolhatod fel a tartalmat az adott témákban. Persze fontos, ha elkötelezed magad egy blogoldal mellett, akkor legyen elég témád, tartsd fenn a dinamikát!


Amennyiben a blognál többet akarsz, mondjuk üzleti bemutatkozó oldalt, vagy termékbemutató oldalt, netán webshop-ot, máris több irányba indulhatsz.
Az egyedi weboldal tervezésénél sok szempontot kell figyelembe venned, ezek lesznek azok, amik segítenek neked választani. választhatod a Wix.com-ot, a Dreamweaver programot, a Shopify-t, a Shoprenter-t, vagy WordPress-t.


Tisztában vagyok azzal, nem mindenki engedheti meg magának a több százezres weboldal készítést, amit webdesignerek segítenek összerakni. Vagy akár a több milliós, teljesen egyedi fejlesztésű honlap felépítését. DE…

Bármi is legyen a célod, számolni tudnod kell!
Termékeladás, üzleti bemutatkozó oldal, lead-generálás, szolgáltatás eladása stb. a lényeg az, hogy neked hozzon a konyhára! Ehhez pedig hidd el, a több néha kevesebb elvet kell vallanod! Mit is jelent ez a gyakorlatban?

Gondold meg, amikor kiválasztod a 25.000 Ft-os éves díjú weboldalt, abban nem sok egyediség lesz. Ami azért rossz, mert neked olyan konverziós folyamatot kell kialakítanod, amivel az oldaladra látogatót végig a kapcsolatfelvétel- , a vásárlás felé kell terelned. Mindezt specializáltan a te szolgáltatásodra szabva. Amikor megveszed a sablon weboldalt, lesz ugyan lehetőség kapcsolatteremtésre, de nem feltétlenül ott és akkor, amikor a vevődnek „szüksége van rá.”

Nem vitatom, hogy azt gondolod, Neked elég egy ilyen is. Jobb esetben odaszúrod „egyelőre”. De te is tudod, soha nem fogsz többet költeni rá. És te is tudod, végül csak kidobsz 25.000 Ft-ot az ablakon.

Ennél már akkor is jobban jársz, ha kicsit beleásod magad a WordPress honlapkészítés rejtelmeibe és magadnak építed fel a honlapot. Elsőre nem tűnik egyszerűnek és persze másodikra sem lesz az. De egy alap verziót bárki össze tud dobni magának. Ehhez rengeteg oktatóanyagot is találhatsz és alapvetően a WordPress is kínál számodra sablonokat, amiket aztán kedvedre alakíthatsz.


Ezzel szemben egy profik által felépített, személyre szabott és egyedi weboldal pontosan a te céljaidat fogja szolgálni. Lehetséges, hogy drágább. Lehetséges, hogy nem fog sokkal több embert az oldaladra terelni, viszont a megtérülési rátája jóval magasabb lesz. Mert az általad kialakított perszónának fog szólni. Ezért a kevesebb látogatónak nagyobb hányada fog kapcsolatot teremteni veled!

Gondold át, évi 25.000 ft kidobott pénz, vagy évi 3-400.000 Ft kiadás, ami behoz 1.000.000-t? Az egyik 25.000 mínusz, a másik 600.000 plusz. Melyiket választod, buksz egy kicsit, vagy inkább sokat keresel? És ez csak egy durva számítási példa.

Az egyedi weboldal tervezés, vagy akár a WordPress honlapkészítés egy komplett rendszer felállítása, ami csak és kizárólag a te igényeidet szolgálja. Emellett

a weboldalad a marketinged része, ezt ne feledd!
Eredményt csak tudatosan lehet elérni a weben, ezt ki lehet tanulni, de sok idő és fáradtságos.
Miért ne adnád át a feladatot olyannak, aki ezt már úgyis tudja? Igen, pénzbe kerül. Talán sokba is. De ő tudja a tutit és összességében biztos lehetsz, többet fog behozni a konyhára, mint amennyit elvisz a zsebedből. Most pedig vegyük sorra azokat az általános dolgokat, amikre szükséged van, bármi is a weblapod célja:

Az ellenőrzés fegyverei, azaz a Google Search Console, Analytics, Tag Manager, SEMRush és a többiek. A lényeg a statisztika, ami megmutatja Neked, milyen az oldalad minősége, mit csinálnak rajta a látogatók, miben kellene javulnod, mi az ami jól működik stb.
SEO. A keresőoptimalizálásról már írtunk korábban, amennyiben még nem olvastad, akkor kötelező. A weboldal design mellett a legfontosabb szempont, aminek kötelező megfelelned! Ha nem foglalkozol vele, lényegében olyan vagy, mint a vadász puska nélkül.
Perszóna. Írhattam volna elsőnek is, hiszen ezt kell először meghatározni, már jóval hamarabb, hiszen ez alapvetően a vállalkozásod megalapításának alapja, de ez már valószínűleg Neked megvan.
Érthető, könnyen átlátható struktúra. Ez az amivel gondjaid lehetnek az olcsó sablon weblap esetén, hiszen lehet, hogy Neked egy minimális menüsor elég lenne, vagy inkább a mobilos verzióra gyúrnál, hiszen tudod, a te látogatóid leginkább onnan fognak érkezni. Mégsem kapsz reszponzív oldalt, így az egész szétesik.

Ha profik egyedi honlapot csinálhatnak neked, hosszú távon többet kereshetsz!
Vannak lehetőségeid, amik pénztárca kímélőek, de be kell látnod, több kompromisszumot kell kötnöd ennél a megoldásnál. Ha igazán jót akarsz, egy működőképes weboldalt, ami elég hatékonyan növeli a vállalkozásod bevételeit, akkor egy profi csapatra, vagy webfejlesztőre kell bíznod magad. Hogyha tényleg profi, már a legelején alaposan át fogjátok beszélni a céljaidat és ennek megfelelően fogja kialakítani a honlapod. Emellett folyamatosan ott lesz és felügyelni fogja, az oldalad valóban hatékonyan dolgozik neked!

A bejegyzés trackback címe:

https://weboldaleswebaruhazkeszites.blog.hu/api/trackback/id/tr5216610142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

weboldal és webáruház készítés Budapesten

A webáruház készítés folyamata felgyorsítható egy profi keresőmarketing ügynökség segítségével. Weboldalkészítés során figyelni kell a...

WEBOLDAL ÉS WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS BUDAPESTEN

Mi a személyiségfejlesztés?

A Személyiségfejlesztés: Az Egyéni Növekedés Kulcsa

A személyiségfejlesztés olyan folyamat, amelyet az egyén tudatosan indít el annak érdekében, hogy jobban megértse és alakítsa saját személyiségét, valamint fejlessze készségeit és képességeit. Ez egy állandóan változó és fejlődő út, amely során az egyén számos módon növelheti önismeretét és hatékonyságát az élet különböző területein. A személyiségfejlesztésnek számos haszna van, amelyek közül néhányat alább részletezünk.

Az Egyéniség Megértése és Fejlesztése

A személyiségfejlesztés egyik fő célja az, hogy az egyén mélyebb szinten megértse saját személyiségét, beleértve erősségeit, gyengeségeit, preferenciáit és reakcióit. Az önismeret növelése lehetővé teszi az egyén számára, hogy tudatosabban kezelje érzelmeit és gondolatait, és jobban megértse, hogyan hatnak ezek viselkedésére és kapcsolataira.

Kommunikációs Képességek Fejlesztése

A személyiségfejlesztés során az egyén olyan kommunikációs készségeket is fejleszt, amelyek segítik hatékonyabb és mélyebb kapcsolatok kialakítását más emberekkel. Ez magában foglalhatja az empátia, a türelem és az aktív hallgatás képességét, amelyek mind segítenek abban, hogy az egyén jobban megértse másokat és hatékonyabban kommunikáljon velük.

Stresszkezelés és Életvezetés

A személyiségfejlesztés folyamata során az egyén olyan stresszkezelési technikákat tanul, amelyek segítenek neki kezelni az élet nehézségeit és kihívásait. Ezek a technikák lehetnek fizikai gyakorlatok, mint például a meditáció vagy a relaxáció, vagy kognitív stratégiák, mint például a pozitív gondolkodás vagy a problémamegoldás.

Önbizalom és Motiváció Növelése

A személyiségfejlesztés során az egyén önbizalma és motivációja is növekedhet. Az önismeret és a sikerek által az egyén magabiztosabbá válik képességeiben és döntéseiben, ami segíti őt abban, hogy ambíciókat tűzzön ki és elérje őket.

Az Életminőség Javítása

Végül, a személyiségfejlesztés általánosságban javítja az egyén életminőségét. Az önismeret, a hatékony kommunikáció, a stresszkezelés és az önbizalom mind olyan tényezők, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy az egyén boldogabb és kiegyensúlyozottabb legyen az élet minden területén.

Összegzés

A személyiségfejlesztés rendkívül fontos és hasznos folyamat az egyén életében. Segít az önismeret, a hatékony kommunikáció és a stresszkezelés fejlesztésében, ami mind hozzájárul az egyén sikeres és kiegyensúlyozott életéhez. Az egyénnek érdemes lehet folyamatosan foglalkoznia saját személyiségfejlesztésével, hogy maximalizálja az egyéni potenciálját és élvezze az élet minden pillanatát.

süti beállítások módosítása