weboldal és webáruház készítés Budapesten

webáruház készítés, weboldalkészítés

10 elem amit egy modern webáruház tartalmazzon

10 elem amit egy modern webáruház tartalmazzon


A modern webáruház az online értékesítés alapja
Manapság, mikor az internetes vásárlás őrületté vált, egy modern webáruháznak csökkentenie kell a káoszt, új és innovatív funkciókat kell bevezetnie a kényelmes vásárlási élmény érdekében. Már láttuk, hogy a webshopok számos új funkciót vezetnek be, például a 360 fokos termékmegtekintést, a dinamikus termékkeresést és termékszűrést a felhasználói élmény fokozása érdekében.

Ha modern webáruház nyitását tervezed, a lenti néhány elemet tartalmaznia kell a weboldaladnak. A segítségükkel releváns tudsz maradni, és több vevőt vonzanak be.

Modern webáruház készítés

A 10 legfontosabb tulajdonság, amit egy modern webáruháznak nyújtania kell
1. Zavartalan felhasználói élmény
A dolgok egyszerűvé és hozzáférhetővé tétele minden weboldalon elvárás, a webáruházak sem kivételek ez alól a szabály alól. A könnyű használat az első dolog, amit a vásárlók keresnek, amikor megérkeznek egy weboldalra. Figyelj, hogy amikor a vásárlók az áruházadba belépnek, minél hamarabb találjanak termékeket anélkül, hogy összezavarodnának.

A vásárlók türelmetlenek. Fontolgatják a vásárlást más webáruházakban is, ha csak közepesen ragaszkodnak hozzád. Ahhoz, hogy hosszabb ideig maradjanak, a felhasználói élményre kell összpontosítanod. Adj nekik gyors eszközöket a termék-összehasonlításhoz, a termékkategóriákhoz és a termékek szűréséhez.

2. Nagy felbontású fotók és videók:
Nem tudsz profiként eladni egy terméket egy közönséges termékképpel és pár sor leírással. A vásárlók előnyben részesítik, ha látják a terméket több nézetből is. Szeretik nagyítani és kicsinyíteni a termékképeket, hogy a termék szinte valós érzetét kapják.

Ezen túlmenően a termékképek tisztasága és felbontása szintén döntő jelentőségű. A homályos vagy lassan betöltődő termékképek a kilépéshez és a kosár elhagyásához vezetnek.

A termékek bemutatásakor a képekre összpontosíts. Minél több és nagyobb felbontású képet tölts fel.

3. Mobilbarát változat
A Google a mobilbarátság terén egyértelműen meghúzta a választóvonalat. Ma már nem csak keresőbarát oldalt kell készíttetni, a mobil változattal nem rendelkező weboldalak 2017-óta hátrányba kerültek. A mobiltelefonon keresztüli vásárlások növekvő tendenciájának köszönhetően az eladóknak már kötelessége “húzkodásmentes” vásárlási élményt nyújtani a vásárlók számára. Biztosítani kell a webáruházad olyan adaptív verzióját, amely minden eszközön közel azonos vásárlási élményt nyújt.


4. Vevői vélemények
A vásárlók egyre okosabbak. Mindig elolvassák vásárlótársak véleményét, mielőtt megvásárolnák a terméket. Meg fogsz lepődni, de a legtöbb vásárló a termék csillagbesorolását fontos paraméternek tekinti és erősen befolyásolja a vásárlásban. Ne légy elfogult a termékértékelések adásakor. Csak pozitív vélemények közzététele az oldalon azt jelezheti, hogy szponzoráltak vagy hamisak. A negatív véleményeknek az értékelések közt ugyanúgy helyet kell adni. Tekintélyt hoznak üzletednek.

A felhasználók számára nagyon fontosak a vevői vélemények. A technikai kialakítás során ügyelj arra, hogy semmiképp ne maradjon ki ez az elem a weboldaladból.

5. Ajánlatok és promóciók
Látnod kell, hogy az internetes kiskereskedők rengeteg promóciós / speciális ajánlatot küldenek email-ben, ill. a közösségi médiában. A tendencia egy új szintre emelkedik a különleges ajánlatok online promóciójával. A modern webáruházak az oldal tetején már különleges ajánlatokat mutatnak be. Ez motiválja a vásárlókat, hogy többet vásároljanak, és több időt töltsenek el a webáruházban.

Kuponok, árkedvezmények, akciók, ingyenes szállítás, mennyiségi kedvezmény és még rengeteg kifejezés létezik azokra a kedvező ajánlatokra, amikkel a hozzánk betérő látogatókat vásárlásra szeretnénk ösztönözni. Éljünk ezekkel a marketing lehetőségekkel.

online webshop készítés - Honlapdiszkont

6. Webshop kívánságlista
Engedd, hogy a vásárlóid könyvjelzővel jelöljék meg kedvenc termékeiket a webáruházadban. A kívánságlista hozzáadása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy válasszanak bizonyos termékeket, amelyeket szeretnének, és valószínűleg a jövőben meg is vásárolnak. Kínálj lehetőséget arra, hogy a terméket még többen megosszák. Mikor a vevők tovább osztják kívánságlistájukat, a listán szereplő termékek nagyobb vonzerőt kapnak.

7. Kapcsolódó termékek
Biztos te is észrevetted már a „Kapcsolódó termékek” körhintáját egy maroknyi termékkel, amikor egy modern webáruházban vásárolsz. Például mikor mobiltelefont vásárolsz egy webáruházban, és megjelenik a “Kapcsolódó termékek” szakasz. A tartalma természetesen néhány vonzó mobiltelefon tok, amelyeket a telefonnal együtt meg lehet vásárolni. Ezzel az opcióval lehetőségeket teremthetsz további értékesítésekre. A kapcsolódó termékek hozzáadásának további módja a hasonló termékkategóriák és szakaszok beillesztése, például „mások ezeket a termékeket is vásárolták”. Ismerősen hangzik?


8. Gyakran ismételt kérdések
A vásárlóknak válaszokra van szükségük a termékkel kapcsolatos kérdéseikre, ha a vásárlás drága vagy összetett. Egy webáruház GYIK szekciója bizalmat kelt és növeli a vásárlói megelégedettséget. Például egy drága ékszert vásárló vevőnek kérdései merülhetnek fel a tanúsításokkal, a szállítási lehetőségekkel, a termékek hitelességével és a visszaküldési politikával kapcsolatban.

Ezekre a kérdésekre adott válaszokat hozzá kell adni a GYIK tartalmához. A GYIK szakasznak általában egy önsegítő területnek kell lennie a közös ügyfélproblémák kezelésére.

9. Speciális biztonsági szolgáltatások
Minél inkább hajlunk az online vásárlásokra, az online identitásunk és tranzakciónk adatai annál nagyobb veszélyben vannak. Egy kisebb hiányosság is súlyos személyazonosság-lopáshoz és pénzügyi feltöréshez vezethet. Ha webáruházad van, meg kell védened az ügyfelek adatait, és lépéseket kell tenned a személyes adatok védelme érdekében. A nagyobb modern webáruház platformokon, mint például a Woocommerce, előre telepítve vannak a szükséges biztonsági funkciók. További kötelező modern webáruház biztonsági funkciók, melyeket érdemes megfontolni áruházadban:

SSL tanúsítvány
Két lépcsős azonosítás: Egy újabb szintje a szükséges biztonságnak
Tűzfal használata
Adatvédelem tájékoztató linkje a láblécben
10. Többféle fizetési lehetőség
Napjainkban, mikor az Apple Pay és a PayPal gyökeresen megváltoztatták a tranzakciók módját, a modern webáruházaknak speciális fizetési lehetőségeket kell telepíteniük a gyors és biztonságos fizetéshez. Minél több fajta fizetési lehetőséget kínálsz, annál nagyobb bizalmat építesz. Adj hozzá annyi lehetőséget, amennyit csak tudsz, mivel a vásárlók különböző csatornákat részesítenek előnyben a fizetéshez. A fizetési lehetőségek átláthatósága növeli a márka értékét és növeli a bizalmat.

A bejegyzés trackback címe:

https://weboldaleswebaruhazkeszites.blog.hu/api/trackback/id/tr8516610162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

weboldal és webáruház készítés Budapesten

A webáruház készítés folyamata felgyorsítható egy profi keresőmarketing ügynökség segítségével. Weboldalkészítés során figyelni kell a...

WEBOLDAL ÉS WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS BUDAPESTEN

Mi a személyiségfejlesztés?

A Személyiségfejlesztés: Az Egyéni Növekedés Kulcsa

A személyiségfejlesztés olyan folyamat, amelyet az egyén tudatosan indít el annak érdekében, hogy jobban megértse és alakítsa saját személyiségét, valamint fejlessze készségeit és képességeit. Ez egy állandóan változó és fejlődő út, amely során az egyén számos módon növelheti önismeretét és hatékonyságát az élet különböző területein. A személyiségfejlesztésnek számos haszna van, amelyek közül néhányat alább részletezünk.

Az Egyéniség Megértése és Fejlesztése

A személyiségfejlesztés egyik fő célja az, hogy az egyén mélyebb szinten megértse saját személyiségét, beleértve erősségeit, gyengeségeit, preferenciáit és reakcióit. Az önismeret növelése lehetővé teszi az egyén számára, hogy tudatosabban kezelje érzelmeit és gondolatait, és jobban megértse, hogyan hatnak ezek viselkedésére és kapcsolataira.

Kommunikációs Képességek Fejlesztése

A személyiségfejlesztés során az egyén olyan kommunikációs készségeket is fejleszt, amelyek segítik hatékonyabb és mélyebb kapcsolatok kialakítását más emberekkel. Ez magában foglalhatja az empátia, a türelem és az aktív hallgatás képességét, amelyek mind segítenek abban, hogy az egyén jobban megértse másokat és hatékonyabban kommunikáljon velük.

Stresszkezelés és Életvezetés

A személyiségfejlesztés folyamata során az egyén olyan stresszkezelési technikákat tanul, amelyek segítenek neki kezelni az élet nehézségeit és kihívásait. Ezek a technikák lehetnek fizikai gyakorlatok, mint például a meditáció vagy a relaxáció, vagy kognitív stratégiák, mint például a pozitív gondolkodás vagy a problémamegoldás.

Önbizalom és Motiváció Növelése

A személyiségfejlesztés során az egyén önbizalma és motivációja is növekedhet. Az önismeret és a sikerek által az egyén magabiztosabbá válik képességeiben és döntéseiben, ami segíti őt abban, hogy ambíciókat tűzzön ki és elérje őket.

Az Életminőség Javítása

Végül, a személyiségfejlesztés általánosságban javítja az egyén életminőségét. Az önismeret, a hatékony kommunikáció, a stresszkezelés és az önbizalom mind olyan tényezők, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy az egyén boldogabb és kiegyensúlyozottabb legyen az élet minden területén.

Összegzés

A személyiségfejlesztés rendkívül fontos és hasznos folyamat az egyén életében. Segít az önismeret, a hatékony kommunikáció és a stresszkezelés fejlesztésében, ami mind hozzájárul az egyén sikeres és kiegyensúlyozott életéhez. Az egyénnek érdemes lehet folyamatosan foglalkoznia saját személyiségfejlesztésével, hogy maximalizálja az egyéni potenciálját és élvezze az élet minden pillanatát.

süti beállítások módosítása